Hollësi faturimi

Porosia juaj

Produkt Nënshumë
Dana knipex për tuba Rocangla 90° 310mm 83 10 010  × 1 42.10
Nënshumë 42.10
Dërgim Që të shihni mundësi dërgimi, jepni adresën tuaj.
Gjithsej 42.10
  • Bëni pagesën e faturës suaj direkt në llogarinë tonë bankare. Ju lutemi përdorni ID-në tuaj të Porosisë si referencë në pagesë. Porosia juaj nuk do të dërgohet derisa fondet të verifikohen që kanë arritur në llogarinë tonë.

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të përpunuar porosinë tuaj, për të mbështetur përvojën tuaj në të gjithë këtë faqe në internet dhe për qëllime të tjera të përshkruara në tonë rregulla privatësie.