Blej Mire si ndërmarrje korrekte me synim të ofrimit të produkteve sa më të mira dhe me gamë sa më të gjerë  është shumë e hapur dhe e interesuar për bashkëpunime vendore dhe ndërkombëtare.

Ne jemi të hapur për të ofruar shitje me shumicë të produkteve tona. Por gjithashtu jemi të hapur të bëjmë shitjen me pakicë nga importuesit e ndryshëm në vend dhe rajon.

Për çdo informacion na kontaktoni në [email protected] ose në +383 48 666 041!