Hollësi faturimi

Porosia juaj

Produkt Nënshumë
VGR V-317 - Makine rrojë për meshkuj, për fytyrë dhe trup me prerje 0 të fortë   × 1 19.99
Nënshumë 19.99
Dërgim
Gjithsej 21.99
  • Bëni pagesën e faturës suaj direkt në llogarinë tonë bankare. Ju lutemi përdorni ID-në tuaj të Porosisë si referencë në pagesë. Porosia juaj nuk do të dërgohet derisa fondet të verifikohen që kanë arritur në llogarinë tonë.

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të përpunuar porosinë tuaj, për të mbështetur përvojën tuaj në të gjithë këtë faqe në internet dhe për qëllime të tjera të përshkruara në tonë rregulla privatësie.