Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256GB – Telefoni palosës më i mirë

SKU: N/A
Produkt nga: Samsung , Z Fold
Çmimi jonë

1,420.00

Pikat kryesore të produktit

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G 256GB

Bëhuni gati të shpalosni botën tuaj
Kjo është gjithçka që do të dëshironit në një smartfon 5G premium dhe të qëndrueshëm. Një telefon që shpaloset, duke shpalosur kështu ju keni para vetes një ekran masiv, dhe në këtë mënyrë që ju mund të shikoni, punoni dhe luani si asnjëherë më parë.

Sasia:
Blej tani
Në stok
Kategoria: