Trotinet Elektrik Volta VT1, Max 550W,

SKU: N/A
Produkt nga: Volta
Çmimi jonë

349.00

Pikat kryesore të produktit

Modeli më i dëshmuar në EURO-AZI.

Me kapacitet të zgjeruar të baterisë. Bëhuni gati për të përjetuar një udhëtim më të gjatë.

 

Motori max-550W (Fuqia nominale 350W)

Shpejtësia. maksimale: 25km/h

Distanca e udhëtimit me një mbushje: 20km

Bateria: 36V200W

Lloji i baterisë: LI-ON

Madhësia e rrotave 8.5 inch

Paloset dhe mbartet me vete kudo.

Prodhuar nga Alumini, shumë i lehtë për tu mbartur.

Prodhuar për CE

Made in Turkey

Sasia:
Blej tani
Në stok