Kontroller i lojërave SR 2000, me ftohës dhe powerbank

SKU: N/A
Çmimi jonë

17.99

Pikat kryesore të produktit

Gamepad SR është modeli i fundit në treg, ofron saktësi dhe përvojën më të mirë, ofron puthije të lehtë dhe të qëndrueshme në ekranin e telefonit të shtypësve.
E vecanta e kontrollerit SR është se ai vjen me bateri powerbank me 2000 mAh dhe mund ta rimbushni telefonin gjatë kohës që luani, dhe telefoni do tu rri i ftohtë për shkak të ftohësit. Telefoni i ftohtë performon më mirë dhe është më i sigurtë.

Sasia:
Blej tani
Në stok