Kontroller i lojërave M11, luani me 6 gishta, & me funksion të ftohjes

SKU: N/A
Çmimi jonë

9.99

Pikat kryesore të produktit

Përshkrim:
Kontrolleri i lojërave në telefona me gjashtë gishta
Shtypja dhe lëvizja e dorës së majtë, dorës së djathtë, gjuajtja dhe shikimi i lentës për qitje. Rekomandohet përdorimi i telefonit mobil i madhësisë 4,6 deri në 6,5 inç.
Shtypja ndjehet mirë në gishta, ka funksionim fleksibël
Pajisjet e mbështetura: Telefona Android dhe Telefona iPhone
Lojërat e mbështetura: por pa u kufizuar në: Survivor Rules, Royale Knife, PUBG, Mobile Knife, etj.

Sasia:
Blej tani
Në stok