Serumi për trajtim të shenjave, vragëve, plagëve, strijave, dëmtimet që lënë aknet dhe qepja pas intervenimeve

SKU: N/A
Çmimi jonë

5.00

Pikat kryesore të produktit

Serumi për trajtim të shenjave, vragëve, plagëve, strijave, dëmtimet që lënë aknet dhe qepja pas intervenimeve.

I përbërë nga gjalpë kakao, vitamina E dhe vaji i mëlçisë së peshkaqenit, i mundësojnë t’i zvogëlon në mënyrë efektive çdo lloj plage.

Scar Serum arrin shpejt dhe thellë në lëkurë duke eliminuar çdo lloj qarje të lëkurës.

Sasia:
Blej tani
Në stok