Sapuni i Zi Dudu-Osun burim i bukurisë dhe mirëqenies natyrore për të dy gjinitë

SKU: N/A
Çmimi jonë

4.00

Pikat kryesore të produktit

Sapuni i Zi Dudu-Osun është varianti më i pastër i sapunëve.
Ky sapun afrikan është i njohur si një burim i bukurisë dhe mirëqenies natyrore për të dy gjinitë. I dobishëm për të gjitha problemet e lëkurës dhe mund të përdoret për çfarëdo lloj lëkure.
Ka përdorim të gjithanshëm – për pastrimin e përditshëm të lëkurës dhe flokëve, për maskë fytyre dhe madje si sapun për rruajtje.
Sasia:
Blej tani
Në stok