Vakumi i Poreve të Fytyrës DermaSuction për nxjerrjen e kokave të zeza dhe pastrimin e puçrrave

SKU: N/A
Çmimi jonë

15.00

Pikat kryesore të produktit

Me përdorim të rregullt, lëkura juaj do të jetë më e ndritshme, me tonus më të fortë dhe do të rifitojë lëmueshmërinë dhe butësinë e saj.
Mukusi i kërmillit është jashtëzakonisht i efektshëm për rigjenerimin e lëkurës dhe e ndihmon lëkurën e dëmtuar të kthehet në normalitet.
Sasia:
Blej tani
Në stok