Unazë drite me LED për foto & video, telefona dhe mikrofona. Me këmbë tavoline – 20CM

SKU: N/A
Çmimi jonë

15.00

Pikat kryesore të produktit

Vegël profesionale për fotografi të shkëlqyeshme, incizim apo transmetim të videos tuaj drejtpërdrejtë, realizim të selfie në zona të errëta apo të ndriquara, për makup, për fotografim të produkteve etj.

Sasia:
Blej tani
Në stok