Shirit për bel (m/f) për formim trupi, reduktim beli, dhimbje shpine, djegie të dhjamit

SKU: N/A
Çmimi jonë

5.00

Pikat kryesore të produktit

Shirit univerzal për bel (m/f) i përshtatshëm për çdo madhësi të trupit.
Ofron formim trupi, reduktim beli, nxehtësi, djegie të dhjamit.
I përshtatshëm për të evituar dhimbjet e shpinës, dhimbjet e veshkave dhe për ushtrime trupore.
Sasia:
Blej tani
Në stok