Korsetë me efekt saune, bën mbështetje të trupit, reduktim të belit, djegie të dhjamit

SKU: N/A
Çmimi jonë

10.00

Pikat kryesore të produktit

Kompresion i lartë dhe i qëndrueshëm në cfarëdo aktiviteti, e redukton belin, e mbështet trupin dhe djeg yndyrën.

Ka efekt termo që përveç zvogëlimit të belit u mundëson djegien e yndyrave përmes një mekanizmi tjetër.

Sasia:
Blej tani
Në stok