Bateri Elektrik i vogël por me ndriçim shumë të fortë, ndriçim direkt dhe anash LED 5000mAh

SKU: N/A
Çmimi jonë

5.00

Pikat kryesore të produktit

Bateri Elektrik i vogël por me ndriçim shumë të fortë, ndriçim direkt dhe anash LED 5000mAh.
Me bateri rimbushëse dhe adapter. Mund ta rimbushni me USB kabllo, adaptera, powerbank, etj.
Mund ta përdorni për ndriçim të drejtuar, për blindim me dritë, apo ndriçim anësorë, qëndron mirë në tavolina dhe pjesë të rrafshta dhe ju mundëson të kryeni punë me të dy duart.
Sasia:
Blej tani
Në stok