Dëgjuese wireless me mikrofon për telefona Realme TWS- T12, kompatibile me telefona Android dhe iPhone

SKU: N/A
Çmimi jonë

14.00

Pikat kryesore të produktit

Dëgjuese wireless me mikrofon për telefona Realme TWS- T12. Kompatibile me telefona Android dhe iPhone. Çiftohet me pajisje inteligjente përmes Bluetooth.

Sasia:
Blej tani
Në stok