PlayStation 4 Dualshock Wireless Bluetooth Kontroller – Përputhet me PS4, Mobil dhe PC

SKU: N/A
Produkt nga: PlayStation , Sony
Çmimi jonë

28.99

Pikat kryesore të produktit

PlayStation 4 Dualshock Controller

Sasia:
Blej tani
Në stok