Dëgjuese wireless për telefona AirBud2

SKU: N/A
Çmimi jonë

10.00

Pikat kryesore të produktit

Dëgjuese wireless për telefona AirBud 2. Kompatibile me telefona Android dhe iPhone. Çiftohet me pajisje inteligjente përmes Bluetooth.

Sasia:
Blej tani
Në stok