Dëgjuese wireless për telefona Buds+, kompatibile me telefona Android dhe iPhone

SKU: N/A
Produkt nga: Samsung
Çmimi jonë

40.00

Pikat kryesore të produktit

Dëgjuese wireless për telefona Buds+. Kompatibile me telefona Android dhe iPhone. Çiftohet me pajisje inteligjente përmes Bluetooth. Galaxy buds+.

Sasia:
Blej tani
Në stok