Pompa e dorës për të nxjerr derivatet e veturave, vajrat dhe likuidet tjera

SKU: N/A
Çmimi jonë

8.00

Pikat kryesore të produktit

Pompa e dorës për të nxjerr derivatet e veturave, vajrat dhe likuidet tjera (antifriz, shampo, aditiv blue).
Mund të përdoret edhe për fryrje të gomave me presion të ulët, topave, dyeshekëve etj.

Sasia:
Blej tani
Në stok
Kategoritë: ,